Usein kysytyt kysymykset

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin, ennen kuin lähetät oman kysymyksesi. Pyrimme vastaamaan kyselyihin sähköpostitse mahdollisimman pian.

Voinko tuoda lemmikkini hotellihuoneeseen? Mitä lemmikin majoitus maksaa?
Osa huoneistamme on sallittu lemmikeille. Myös lemmikit majoittuvat edullisesti; pieni lisämaksu lemmikistä on 10 € / majoitus.

Mihin voin pysäköidä autoni?
Hotellin edessä on asiakkaillemme ilmaisia pysäköintipaikkoja.

Onko hotellissa ravintola?
Meillä on pieni kahvila ja aamiaissali, ei varsinaista ravintolaa eikä alkoholin anniskelua. Jämsän keskustan ravintolat ovat aivan lähellä, muutaman sadan metrin päässä, tavoitettavissa helposti jalkaisin. Tilauksesta voimme valmistaa ryhmille illallista, ota yhteyttä ja kerro toiveesi.

Voiko saunatilojen takkahuoneessa grillata makkaraa?
Kyllä voi. Huoneissa on myös jääkaapit asiakkaiden omia eväitä varten. Asiakkaiden yhteiskäytössä on myös pieni keittiö, jossa voi valmistaa ruokaa itse.

Onko Jämsän rautatieasemalta bussikuljetus Himokseen?
Laskettelukauden aikana osa Jämsän busseista kulkee myös rautatieaseman kautta. Bussipysäkki on lähellä, ja linja-autoasemakin kävelymatkan päässä Gasthausilta. Monet bussit, myös Onnibussi, pysähtyvät Himoksen pysäkillä valtatie 9:n varrella. Osa busseista menee suoraan Himokseen. Tutustu Himoksen ja Matkahuollon aikatauluihin. Kysy myös Jämsän taksien puhelinnumeroita vastaanotosta.

Sopiiko Jämsän Gasthaus liikuntaesteisille?
Valitettavasti hotellimme ei ole kaikilta osin esteetön. Rakennus on vanha, useassa kerroksessa, eikä siinä ole hissiä. Hotellin on alakerrassa huoneita, joihin pääsee suoraan ulkoa sisään. Kysy tarkemmin vastaanotosta.

Onko kaikissa huoneissa oma WC ja suihku?
Perusluokan (Standard) ja huoneistoluokan / sviittihuoneissa (Apartment) on oma wc ja suihku. Edullisemmissa Economy-luokan huoneissa on asiakkaiden yhteiskäytössä olevat WC- ja suihkutilat, miehille ja naisille erikseen.

Missä voin pestä pyykkiä tai kuivattaa vaatteeni?
Meillä on pieni pesutupa, jossa voi pestä pyykkiä sekä silittää ja kuivattaa vaatteita pienestä lisämaksusta.

Mistä voin vuokrata polkupyörän?
Meillä on myös polkupyöriä vuokralla. Kysy saatavuutta ja hintoja vastaanotosta.