Joustavat palvelut

Hotelli Jämsän Gasthaus on kuin aikamatka vanhan ajan majataloon. Retrohenkinen sisustus korostaa vanhan persoonallisen rakennuksen luonnetta.

Hotellissa on kolme kerrosta ja 28 huonetta, joihin mahtuu majoittumaan yhteensä 60 asiakasta. Huoneet ovat 1–4 hengen huoneita. Huoneista seitsemän on suurempia perhehuoneistoja. Hotelli on lemmikkiystävällinen. 

Voit valita, haluatko hotellihuoneen yhteyteen myös aamupalan. Aamiaisen hinta on 9 euroa / henkilö, alle 10-vuotiaat lapset ruokailevat ilmaiseksi. Aamiainen on katettu alakerran salin seisovaan pöytään arkiaamuisin normaalisti kello 6–9, ja viikonloppuisin kello 9–10. Mahdolliset muutokset aamiaisaikoihin ilmoitetaan vastaanotosta.

Keittiömme mahdollistaa tilauksesta myös catering-palvelut esimerkiksi ryhmille, perheille tai muille seurueille.

Jämsässä tapahtuu aina

Jämsä on täynnä tapahtumia ympäri vuoden. Talviaikaan väkeä vetää Himos laskettelurinteineen ja viikonlopputapahtumineen, kesäisin seutu täyttyy festivaalikävijöistä. Keski-Suomessa Päijänne-järven rannalla sijaitseva kaupunki on tunnettu myös seutunsa upeasta ja monipuolisesta luonnosta.

Matkailijoiden kannalta Jämsän Gasthaus sijaitsee ihanteellisella paikalla lähellä Jämsän keskustaa, rautatieaseman vieressä. Keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Jämsän keskustasta alkava hiihtolatu (Joenvarsi) lähtee vain 500 metrin päässä hotellilta, Jämsänjoen toiselta puolelta. Latua pitkin pääsee hiihtämään Himokseen asti ja kauemmaskin.

Jämsän virallinen latukartta

 

Alueen ensimmäinen hotelli

Jämsän Gasthaus on rakennettu vuonna 1952 Suomen ensimmäisten olympialaisten laajaa majoitustarvetta varten. Helsingin olympialaisten aikaan hotellissa majoittui myös olympiaurheilijoita, sillä hotelli sijaitsi olympiatulen kuljetusreitin varrella.

Hotellin yhteydessä on aikoinaan toiminut ainakin huoltoasema ja pieni leipomo. Majatalo- ja hotellitoimintaa tiloissa on ollut yhtäjaksoisesti vuodesta 1955 lähtien.

Jämsän tapahtumakalenteri


Löydä tapahtumasi Jämsän tapahtumakalenterista


Saunoja heittää löylyä saunassa.

Taulu alkuperäisestä hotellista