Ihastu Inkeriin ympäri vuoden

Hotellihuoneiden lisäksi Jämsän Gasthaus majoittaa asiakkaitaan klassisen kauniissa Inkeri-hirsihuvilassa Toivasjärven rannalla. Lamellihirsitalo on rakennettu vuonna 2011. Vuokramökki sijaitsee noin 14 kilometrin päästä Jämsän keskustasta. Jyväskylään on matkaa 64 km.

Huvilan kova, loivasti syvenevä hiekoitettu uimaranta on ruopattu. Lasten uintileikkejä varten on kaivettu oma pieni laguuni. Rannalla on nuotiopaikka, laituri ja oma soutuvene. Toivasjärven pituus on viisi kilometriä ja leveys 300 metriä ja se soveltuu uimisen lisäksi vaikkapa kalastukseen tai melontaan.

Pihapiirin ympärillä on metsää, jossa voit vapaasti liikkua. Lähellä on hyvät marja- ja sienimaat, joten kesällä voit poimia metsässä vapaasti marjoja ja syksyllä sieniä. Talvella huvilan ympäristössä voi harrastaa mm. hiihtoa ja lumikenkäilyä.

Inkerin alakerrassa on tilava hyvin varusteltu tupakeittiö, makuuhuone, eteinen, pesuhuone ja sauna. Ulkoterassi on talon kahdella sivulla, näkymät järvelle päin. Terassilla on ulkokalusteet ja valaistus. Valoisassa yläkerrassa on aulatila ja kaksi makuuhuonetta (kaksi vuodetta molemmissa). Huvilaan mahtuu näiden lisäksi myös kaksi lisävuodetta, jotka voi sijoittaa tilanteen mukaan. Tupakointi mökin sisätiloissa on kielletty.

Varustus

Sähkövalo, sähköhella, puuhella, jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouuni, astiasto ja ruokailuvälineet, astianpesukone, lattialämmitys, ekologinen maalämpö, koneellinen ilmanvaihto, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, sauna, suihku, kaksi wc:tä, TV ja CD/DVD-soitin. Ulkona on grilli ja rannalla nuotiopaikka.

Lapsille on lisäksi matkasänky, syöttötuoli ja turvaportti portaisiin, sisä- ja ulkopelejä sekä keinut ulkona.

Mökiltä rantaan lyhyt rinne, matkalla portaat oleskelulaiturille saakka, mökin ympärillä nurmikkoa.

Etäisyydet

Bussipysäkki 1 km, moottorikelkkareitti 5 km, ravintola 9 km, kauppa 9 km, naapuri 500 m, hiihtokeskus Himos 24 km. Jämsän palvelut, nähtävyydet sekä bussi- ja rautatieasema 14 km, Jämsänkoski 9 km, Himoksen harrastemahdollisuudet 24 km, Isojärven kansallispuisto 40 km, Jyväskylä 64 km, Helsinki 234 km.

Hinnat

  • Vuorokausi alkaen 190 € / vrk
  • Viikko alkaen 890 € / vk

Tee varaus sivuston varauslomakkeella tai kysy majoitustarjousta soittamalla numeroon
014 718 177.

Lisäpalvelut

  • Omistaja vuokraa mm. polkupyöriä, lumikenkiä, veneen sähköperämoottoria ja nettimokkulaa sekä tarjoaa pyykinpesupalvelua.
  • Lakanat ja pyyhkeet tilataan erikseen (15 € / setti)
  • Loppusiivous 100 €


Avain- ja jälkisiivoustakuu

Huvilan avaimen luovutuksen yhteydessä veloitetaan 100 euron avain- ja jälkisiivoustakuu käteisenä. Summa palautetaan takaisin avaimen palautuksen yhteydessä.
Varaathan oikean summan käteistä tätä varten.