Jämsän Gasthaus

Miellyttävä majoitus Jämsän seudun ensimmäisessä hotellissa

Hotellissamme mm. catering-palvelu ja nettikahvila

Jämsän Gasthausin tilojen yhteydessä on tarjolla paljon erilaisia oheispalveluja hotellimme asiakkaille. Muun muassa catering-palvelu, nettikahvila ja hotellin aamupala ovat osa tarjoamiamme palveluja.

Aamupala ja catering-palvelu

Aamupala sisältyy jokaisen hotellihuoneemme hintaan. Alakerran salissa tarjoamme aamupalaa seisovasta pöydästä arkisin kello 6.00 - 9.00 ja viikonloppuisin kello 9.00 - 11.00. Tilauksesta on mahdollista saada aamupala huoneeseen esim. aikaisen lähdön varalta ennen kello 6.00.

Hyvin varustettu keittiömme mahdollistaa catering-palveluiden tarjoamisen tilauksesta esimerkiksi ryhmille, perheille tai muille seurueille.

Nettikahvila

Hotellimme yhteydessä sijaitsee nettikahvila, jossa asiakkaamme voivat käyttää nettiyhteyttä omien tarpeidensa mukaan. Langaton verkkoyhteys kannettavia tietokoneita varten on myös saatavana. Lisätietoja hinnoista ja tietokoneiden käyttöajoista saa vastaanotostamme.

Kahvilan yhteydessä sijaitsee myös pienimuotoinen lahjakioski, josta voit ostaa muun muassa käsityönä tehtyjä tuliaisia.

Muut palvelut

Tilan vuokraus

Voit vuokrata hotellimme salia kokoutilaksi tai vaikkapa pitopöytäpalvelua varten.

Lastenhoitopalvelut

Tarjoamme venäjänkielisille asiakkaillemme lastenhoitopalvelua.

Vapaa-ajan vietto

Järjestämme hotellissamme majoittuville vieraille kalastussafareja, eli viemme asukkaat kalastamaan alueen parhaille paikoille.

Hotellimme tiloissa on myös mahdollisuus pelata biljardia ja pöytätennistä ja pesutuvassamme on vaatteiden pesu-, kuivaus- ja silitysmahdollisuus. Vuokraamme myös polkupyöriä.

Yläkerran baarin yhteydestä löytyy kesäterassi ja sähköinen grilli. Hotellin pihalla on runsaasti parkkipaikkatilaa lämmityspistokkeineen sekä autotalleja pitempiaikaiseen vuokraukseen.

Hotelli Jämsän Gasthaus | Asemakatu 2 | 42100 JÄMSÄ | 014 718177 | info@jamsangasthaus.fi | www.jamsangasthaus.fi