Jämsän Gasthaus

Miellyttävä majoitus Jämsän seudun ensimmäisessä hotellissa

Upea Safiiri-huvila Jyväskylän läheisyydessä Jämsässä

Safiiri-huvila sijaitsee Toivasjärven rannalla, Jyväskylästä 65 km lounaaseen. Ruopattu ja hiekoitettu ranta, oma vene. Lamellihirsitalo on rakennettu vuonna 2010. Alakerrassa makuuhuone parivuoteella ja makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella, olohuone lisävuode kahdelle, keittiötila, pesuhuone, eteinen, tilava kuisti talon kahdella sivulla. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta 2 vuodetta molemmissa, erillinen wc ja oleskelutila. SAT-TV (Suomi ja Venäjä) ja kaasugrilli terassilla. Alakerta sopii liikuntarajoitteisille ja tilat ovat allergiavapaita.

Mökiltä rantaan loivaa rinnettä. Rannassa on laituri ja katettettu oleskelutaso kumpareella, jossa istuinryhmä ja puugrilli. Uimaranta syvenee nopeasti. Jämsän Gasthausista voi vuokrata polkupyöriä, lumikenkiä, sähköperämoottoria ja myös ruokapalvelun tilaaminen onnistuu kauttamme. Voit myös pestä pyykkisi tiloissamme. Kohde sopii erityisesti lapsiperheille. Alueella hyvät marja- ja sienimaat. Loppusiivous sisältyy hintaan. Vain perheille.

Varustus

Lattialämmitys, varaava takka, kylmä ja lämmin vesijohto, suihku, 2 wc, mikroaaltouuni, tv, cd-soitin, dvd, astianpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, siirrettävä ulkogrilli, sähkövalo, sähköhella, jääkaappi ja pakastin.

Etäisyydet

Helsinki 236 km, rautatieasema 16 km, bussipysäkki 2 km, moottorikelkkareitti 500 m, ravintola 11 km, kauppa 11 km, naapuri 50 m, hiihtokeskus Himos 26 km, hiihtolatu 100 m, latujen pituus 3 km. 

Hinnat

Viikko 951 - 1 555 € Viikonloppu alkaen 408 €.
Tee varaus tällä varauslomakkeella tai soita numeroon 014 718 177.

Maksulliset lisäpalvelut

Liinavaatteet (á 12,22 €)
Loppusiivous (á 101,85 €)

Hotelli Jämsän Gasthaus | Asemakatu 2 | 42100 JÄMSÄ | 014 718177 | info@jamsangasthaus.fi | www.jamsangasthaus.fi